ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

AdBlue

Няма добавени продукти в тази категория.

AdBlue

КАКВО ОЗНАЧАВА?
Това е течност, която намалява изгорелите вредни емисии от дизеловите горива при някой модели моторни превозни средства. Търговската марка AdBlue става нарицателно име за този тип течност. Тя успява да намали азотните оксиди от газовете до 90%, с което намаляват екологичните проблеми, за които МПС-то допринася: именно киселинни дъждове и смог.

КЪДЕ СЕ УПОТРЕБЯВА?
За използването на AdBlue има предвиден специален резервоар в дизеловите автомобили и камиони, които позволяват употребата му. Когато газовете от горивната система изгорят и са на път да излязат, то AdBlue се впръсква към тях чрез инжектор и химични реакции неутрализират вредните емисии. Ако течността свърши, технически можете да продължите да шофирате без нея, но това вероятно няма да бъде легално, защото ще прминавате законово зададените норми. За жалост, трябва да знаете, че тази течност замръзва при -11 градуса. През зимата отнема време AdBlue да бъде размразено от другите компоненти на системата.

ЗАЩО ПРИ НАС?
Препоръчваме закупуването на AdBlue да не става от бензиностанции, тъй като цената там може да е дори двойна. При нас можете да закупите течността:
На най-изгодната цена

  • В най-кратки срокове
  • До всяко място в страната ни


БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите