ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

AdBlue

TOTAL ADBLUE 10 литра
-5%

TOTAL ADBLUE 10 литра

32.99лв31.49лв без ДДС: 31.49лв

Adblue е биоразградим продукт, съставен от деминерализирана вода и карбамид с висока чистота. Класифициран като неопасен продукт, Adblue се използва за дизелови превозни средства, оборудвани с SCR (Се..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
AdBlue

КАКВО ОЗНАЧАВА?
Това е течност, която намалява изгорелите вредни емисии от дизеловите горива при някой модели моторни превозни средства. Търговската марка AdBlue става нарицателно име за този тип течност. Тя успява да намали азотните оксиди от газовете до 90%, с което намаляват екологичните проблеми, за които МПС-то допринася: именно киселинни дъждове и смог.

КЪДЕ СЕ УПОТРЕБЯВА?
За използването на AdBlue има предвиден специален резервоар в дизеловите автомобили и камиони, които позволяват употребата му. Когато газовете от горивната система изгорят и са на път да излязат, то AdBlue се впръсква към тях чрез инжектор и химични реакции неутрализират вредните емисии. Ако течността свърши, технически можете да продължите да шофирате без нея, но това вероятно няма да бъде легално, защото ще прминавате законово зададените норми. За жалост, трябва да знаете, че тази течност замръзва при -11 градуса. През зимата отнема време AdBlue да бъде размразено от другите компоненти на системата.

ЗАЩО ПРИ НАС?
Препоръчваме закупуването на AdBlue да не става от бензиностанции, тъй като цената там може да е дори двойна. При нас можете да закупите течността:
На най-изгодната цена

  • В най-кратки срокове
  • До всяко място в страната ни


БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите