ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

За нас

Дикар е оторизиран търговец и дистрибутор на продукти за поддръжка на Вашия автомобил. Ние предлагаме продуктите си за лесно и удобно пазаруване, чрез нашия новооткрит онлайн магазин - www.dikar.bg. Тук може да откриете разнообразни продукти на най-престижните марки производители на акумулатори, моторни масла, течности за чистачки, горивни добавки, гуми и други автоаксесоари.

С начало през лятото на 2019, Дикар започва да извършва и обработва първите си онлайн поръчки. Ръководени от амбицията да предоставим най-високо ниво на обслужване, Дикар заявява своето сериозно намерение да стане Вашето любимо място за закупуване на части за автомобила.

    Централата на Дикар се намира в гр. Русе - един от основните транспортни “центрове” на страната ни. Гореща точка за преминаването през Дунав мост към Румъния. По улиците на града ни може да се наблюдават различни нови и стари возила. А и специалистите ни дълги години работят в сферата на търговията и на поддръжката на автомобили като са добре запознати с необходимостите на различните коли. Специално за Вас нашите специалисти селектираха голяма продуктова гама, която можете да откриете в www.dikar.bg и да я получите до Вашата врата.

    За да Ви служи добре колата, то и Вие трябва а я обслужвате добре. Честа грешка е пренебрегването на смяната на моторното масло. То задължително трябва да става според изминатите километри по спецификация - било то десет или петнадесет хиляди, както и след минаване на една година от последната смяна. Цените на маслата, които автосервизите ще Ви предложат, са значително по-високи от тези, които ще откриете на нашия сайт. А при желание дори можете да направите смяната сами, тъй като не е сложна техническа интервенция по автомобила. В крайна сметка това означава, че имате възможност да намалите с около 30-50% един годишен разход. А изключително важно е да внимавате маслото да е оригинално - за жалост пазарът е пълен с некачествени масла, които биват продавани вместо тези на производителите. Маслата, които ви доставяме ние, са тези, които сме описани, именно истинските на производителите и притежават всички сертификати за качество.

    Тук можете да откриете всичко от първа необходимост. Това включва и акумулатори. През зимата сигурно Ви се е случвало сутрин да не успеете да запалите или да видите комшията как отчаяно се опитва да стартира автомобила си. При акумулатори, които остаряват, това не би било изненада. И за да ви спестим притеснението да ходите от магазин на магазин с колата, която може да остане на мястото, където я спрете, то ние ще доставим необходимият за Вас акумулатор до вратата Ви. Имаме голям брой наличности на различни типове акумулатори от водещи марки, за да се чувствате спокойни, че не е необходимо да търсите “игла в купа сено” предвид факта, че всеки автомобил има различна необходимост от акумулатор според размер, капацитет, клеми, стартов ток и поляритет.

От Вас се изисква само да проверите спецификацията на автомобила си според модела му, за да знаете какъв тип акумулатор Ви е необходим, а след това да направите няколко клика и да поръчате от нас точния продукт. Не се безпокойте - в случай, че сте объркали някоя малка подробност, то нашият екип ще се справи. При всяка една поръчка на сайта ни на акумулатор наш консултант ще Ви потърси по телефона в работно време по възможно най-бързия срок. С негова помощ ще можете да потвърдите дали това е акумулаторът за Вашия автомобил.

    Консумативите на колата не се свеждат до един или два, за жалост. Необходимите неща за една кола не се свеждат до едно или две, за жалост. По закон всички автомобили трябва да притежават аксесоари за безопасност. Тук можете да открите пожарогасители, аптечки, светлооразителни жителки и триъгълник на най-ниски цени. Не подценявайте важността на тези дребни на глед, но животоспасяващи аксесоари.


    Течностите за чистачки - летни и зимни са налични на сайта ни. Отмина времето на “вода с веро” ще свърши работа, така че отново имате избор от различни марки и разфасовки, както и дали предпочитате концентрати или готови за употреба.

    А споменавайки течности, то не трябва в никакъв случай да пропускаме тези за спирачки. Системата за безопасност на колата е до голяма степен зависима от течността за спирачки. Проверявайте наличностите и не забравяйте да я сменяте на всеки две години. Също регулярно обръщайте внимание и на нивото на антифриз. Ако е намаляло, то внимавайте много кой тип доливате - задължително е да бъде като вече наличния.

    За удължаване на живота на двигателя на колата Ви, препоръчваме да изберете от горивните добавки. Те спомагат за правилното изгаряне, като дори често довеждат до прочистване на цялостната горивна система, с което се стига до намаляване на разхода на гориво, а и до удължаване на живота на части от автомобила ви.

    Казват, че жената и колата имат нужда от обгрижване. И както една уважавана дама има цяла тоалетка с парфюми, гримове, кремове и червила, така и една хубава кола би следвало да има автокозметика. От Дикар предлагаме продукти, които да ви помогнат както да запазите колата си в по-добро състояние, така и да я разкрасите. Препарати за табло, за почистване на кожени тапицерии, за да поддържате интериора на автомобила си в изрядна хигиена. А един спрей за джанти прави чудеса с външната визия на автомобила. Побързайте, защото този тип продукти бързо изчерпват количествата си!

    Независимо от какво имате нужда, то вярваме, че Дикар ще направи най-доброто предложение за колата Ви. Не забравяйте, че дори да не сте автоманиаци и да нямате представа какво Ви е необходимо точно в случая, нашите консултанти могат да Ви отговарят - само на едно телефонно обаждане разстояние. А в случай, че сте любител на коли и Вашият автомобил е станал като част от семейството, то можете спокойно да сравните мнение с нашите експерти, разговаряйки с друг човек, който “има бензин във вените”.

    А ако сте собственик на бизнес и имате нужда от доставки на едро, също не се колебайте да отправите Вашето запитване към нас. Вярваме, че можем да Ви бъдем полезни и да Ви дадем от най-добрите условия. Специализирани в търговията на авточасти, работейки тясно механици, то ние сме готови да доставяме големи количества, в случай, че имате магазин или автосервиз.

А за кого не е DIKAR? 

  • За хората, които имат много свободно време и обичат да обикалят по авто магазините; 
  • В DIKAR информацията относно продукти е концентрирана и достъпна за прочитане от всички, но при предпочитание за контакт на живо, то магазинът ни не е за Вас;
  • За хора, изпаднали в беда, и които не могат да изчакат няколкото дни за доставка;
  • За хора, които желаят да поръчат продукти, които са изменени по един или друг начин от оригиналните предлагани;
  • Магазинът ни не е за неразумни шофьори и авто механици, които биха рискували сигурността, модифицирайки дадена кола по неразумен начин и след това карайки по пътищата.

    Дикар - Усмихни колата си!

    Благодарим Ви, че избрахте нашия онлайн магазин! Ще направим всичко възможно да оправдаем доверието Ви и да го заслужим и за следващия път!

БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите