ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

Бензин

Johnsen’s добавка концентрат инжекционни системи и дюзи 178 мл.
-11%
Johnsen’s Стоп теч масло двигателно 355 мл.
-17%

Johnsen’s Стоп теч масло двигателно 355 мл.

14.99лв12.49лв без ДДС: 12.49лв

Johnsen’s Стоп пушек двигател 429 мл.
-9%

Johnsen’s Стоп пушек двигател 429 мл.

15.99лв14.59лв без ДДС: 14.59лв

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Бензин

КАКВО Е БЕНЗИН?
Бензинът е безцветна възпламеняваща се течност, която се използва като гориво в двигатели с възпламеняване с искра. За да бъде годен за гориво за автомобили, чЕсто други химически съставки се добавят, за да се подобри неговата стабилност и характеристиките му на представяне, както и да се прочиства горивната система и да се контролира корозията.

КАКВИ ВИДОВЕ ДОБАВКИ ЗА БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ ИМА?
Относно бензина има три основни вида добавки:

  • стабилизиращи - те са сред най-известните, тъй като те предпазват горивото да е годно с месеци и са идеални за автомобили, които не ползват сезонно. Друго важно действие на този тип добавки е, че предпазват двигателите от корозия.
  • подобряващи - те подобряват качеството на октана в горивото, с което то става по-чисто и двигателят има по-добро представяне. Идеални са за спортни коли.
  • почистващи дюзите - ако горивните инжектори са запушени, то това влияе върху представянето на двигателя. За жалост това често се случва от етанола - вторичен продукт от горивата. Запушени дюзи дават негативен резултат като затрудняват паленето, намаляват икономията на гориво и двигателя няма поведението, което се очаква да има.

Поръчайте сега от DIKAR.bg добавката, която е необходима за автомобила ви и го предпазете от по-сериозни проблеми.


БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите