ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

Течности за чистачки

Течност за чистачки Addinol Screen Wash -60°C  5 литра
-28%
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Течности за чистачки

ИМАТ ЛИ ЗНАЧЕНИЕ?
Да, има значение. Разбира се, те не са от драматична важност за колата. Сериозна повреда не би настъпила с двигателя например, ако казанчето за течност на чистачки е празно. Но със сигурност, тази течност е от голямо значение за комфорта от шофиране. Значително улеснява видимостта, докато карате, тъй като от външни фактори като пепел, насекоми, листа, т.н. предното и задното стъкло на автомобила се замърсяват. А обикновената вода натрупва котлен камък и няма такива добри миещи свойства.

ЗАЩО ИМА ЗНАЧЕНИЕ СЕЗОНА ЗА ВИДА ТЕЧНОСТ, КОЯТО НАЛИВАМЕ?
Консистенцията на зимната и лятната са различни:

  1. При температури около 0 градуса, лятната замръзва, което може да доведе до проблеми като пукнатини на казанчето за течност, маркучите към чистачките и помпата за пръскане. Също така може да замръзне при пръскане директно на прозореца ви и да затрудни видимостта.
  2. Не е правилно да поставяте зимна течност през лятото, тъй като тя не е предвидена за добро почистване на насекоми.


DIKAR.BG ПРЕДЛАГА:
Течности за чистачки на най-изгодни цени. Оригиналността е гарантирана! При поръчка от нас не бива да се безпокоите за консистенцията на течностите. Тъй като те са от лицензирани производители, няма опасни алкохолни съединения, които да достигат купето Ви и да имат пагубно въздействие върху организма ви.


БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите