ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

Хидравлика

Няма добавени продукти в тази категория.

Хидравлика

ХИДРАВЛИЧНИ МАСЛА 

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ПОДОБНА ДОБАВКА?
Добавките за хидравлика на автомобила оказват пряко влияние върху съединителя на колата, който става “по-мек”, както и върху лекотата на въртене на волана, а също и прекратяват неприятни звуци при завиване, издавани от кормилото, ако има подобни. Също така тези добавки намаляват износването на частите на хидравличната система на автомобила. Най-често тези добавки спират или намаляват течовете в хидравликата като омекотяват гарнитурите и семерингите и ги раздуват.

ОСНОВНО ЗА УПОТРЕБАТА

  • КЪДЕ?- Добавките се наливат в хидроусилвателя на автомобила.
  • КАК? - Важно е това да стане при изключен двигател.
  • КОЛКО? - Количеството, което трябва да налеете, е зададено в спецификациите на всеки продукт.


Една добавка може да Ви спести много главоболия, така че се възползвайте сега от най-добрите оферти - най-ниски цени от DIKAR.bg. Но бъдете предупредени, че при по-голям теч, то автомобила ви има сериозен проблем и добавките не биха помогнали. Не се колебайте да ни зададете въпроси. Експертите ни са тук за Вас, за да Ви помогнат в избора.

Бърза и сигурна доставка до:: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.

БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите