ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

Багажници

Багажник за ски и сноуборд THULE 732200...

328.99лв без ДДС: 328.99лв

Багажник за ски и сноуборд SnowPack, ширина 25см, макс. брой ски / сноуборд: 1, заключва се с ключ, подходящ за: SlideBar; SquareBar; WingBarДанни за продуктаЗаключено с ключДаПредназначениеСкиШирочин..

Багажници

Монтажен комплект багажни греди за таван...

630.49лв без ДДС: 630.49лв

Монтажен комплект багажни греди за тавана на атомобил (2 бр., Алуминий, дължина: 78,6-86,6 см, полезен товар: 75 кг, сребро, за релси 25-60 мм) THULE WingBar Edge 9584Данни за продуктаКод на производи..

Багажници
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Багажници

ЗАЩО ДА МОНТИРАМЕ ПОДОБНО НЕЩО?
Много често се случва, че тръгваме на път и трябва да вземем и още една чанта с резервни дрехи, ако завали, и още една любима огромна играчка, за да може детето да спи спокойно, и още един подарък за познатите ни, които не сме виждали отдавна. А може би и ските, за да се забавляваме малко по-екстремно. И така се оказва, че имаме нужда от допълнително място, което може да бъде осигурено единствено благодарение на още един багажник. Това е съвсем възможно и предоставя голям комфорт. Съвременните автомобили имат множество възможности за монтиране на допълнително място за пренасяне на багаж.

КАКВИ ВИДОВЕ ИМА?
Колкото и странно да Ви звучи, багажниците за коли са многобройни. Сред най-използваните са:

  • скари за таван ;
  • кутии за багаж;
  • греди за таван;
  • Стойки/багажници за велосипеди;
  • ветробрани;
  • багажник за зимни спортове.

В DIKAR.bg можете да намерите Вашият багажник! Поръчайте сега и бъдете уверени, че доставката му няма да закъснее за почивката Ви!


БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите