ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

Антифриз Prista Long Life концентрат 210L

  • 1,168.99лв 1,669.99лв -30%
  • Производител: Prista Oil
  • Код на продукт: Prista Antifreeze Long Life
  • Наличност: В наличност
  • Доставка: В Наличност (1-2 Дни); Изчерпан (3-5 Дни); По Заявка (от 5 до 30 Дни)

Бърза поръчка

Prista Antifreeze Long Life

RISTA® Antifreeze Long Life е антифриз концентрат на база на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати.  Не съдържа потенциално опасни добавки като нитрити, амини и фосфати и това го прави по-малко опасен за околна среда. 


PRISTA® Antifreeze Long Life се използва целогодишно за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни и корабни двигатели и др. Използва се  само след разреждане с дестилирана или омекотена вода. Освен за традиционни двигатели е особено подходящ за високотехнологични двигатели, за които от голямо значение е предпазването на алуминиевите детайли от високотемпературна корозия. 


За да се гарантира добра и трайна защита от корозия се препоръчва използването на поне 33% (об.) от PRISTA® Antifreeze Long Life  в дестилирана вода. Типичната концентрация за смесване е 1:1, при което осигурява защита от замръзване* при температура на околната среда е до минус 40°С и оптимално охлаждане. Не се препоръчва използването на смеси с концентрация на PRISTA® Antifreeze Long Life  по-висока от 70% (об.).


Максималната защита срещу замръзване е до около -69°С, която се получава при смесването на 68% (об.) PRISTA® Antifreeze Long Life  с вода.


Благодарение на използваните органични добавки и тяхното минимално изчерпване по време на експлоатация се осигурява удължен срок на смяна на продукта. Препоръчителните интервали за смяна са както следва:


   •   леки автомобили 250 000 км или 2000 р. ч.


   •   товарни автомобили 650 000 км или 8000 р. ч.


   •   стационарни двигатели 32 000 р. ч. или 6 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите