ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ:

+359 888 174 999

Грес Shell Gadus S2 V220AC 2 - 0,400 кг

  • 13.00лв
  • Производител: Shell
  • Код на продукт: Shell Gadus S2 V220AC 2 грес 0,400 кг
  • Наличност: В наличност
  • Доставка: В Наличност (1-2 Дни); Изчерпан (3-5 Дни); По Заявка (от 5 до 30 Дни)

Бърза поръчка

Shell Gadus S2 V220AC 2 грес 0,400 кг

GADUS S2 V220AC 2 е висококачествена грес, предназначена за различни приложения, които изискват отлично смазване и защита. С тегло от 0,4 kg, той е подходящ за малки приложения или специфични нужди от смазване. Ето някои ключови характеристики и предимства на грес GADUS S2 V220AC 2:

1. Превъзходно смазване: Гресът предлага изключителни смазочни свойства, намалявайки триенето и износването между движещите се части. Образува защитен филм, който спомага за минимизиране на повърхностния контакт и удължава експлоатационния живот на оборудването.

2. Широк температурен диапазон: GADUS S2 V220AC 2 работи добре в широк температурен диапазон, осигурявайки постоянно смазване и защита както при високи, така и при ниски температури. Той запазва своята стабилност и смазочни свойства, осигурявайки надеждна работа в различни работни среди.

3. Водоустойчивост: Смазката има отлична водоустойчивост, предпазва оборудването от влага и предотвратява корозия и ръжда. Запазва своята консистенция и ефективност на смазване дори в присъствието на вода, което го прави подходящ за приложения, изложени на мокри или влажни условия.

4. Защита при екстремно налягане: GADUS S2 V220AC 2 е формулиран с добавки, които осигуряват изключителна защита при екстремно налягане. Той може да се справи с големи натоварвания и ударни натоварвания, без да компрометира своите смазочни свойства, осигурявайки гладка работа и предотвратявайки повреда на компонентите.

5. Гъвкаво приложение: Смазката е подходяща за широк спектър от приложения, включително лагери, зъбни колела и други видове индустриално оборудване. Може да се използва в различни индустрии, като производство, строителство, минно дело и селско стопанство.

Важно е да следвате указанията и спецификациите на производителя на оборудването за правилно прилагане и използване на грес GADUS S2 V220AC 2. Редовната поддръжка и интервалите на повторно нанасяне ще помогнат за поддържане на оптимална производителност на оборудването и ще удължат експлоатационния му живот.


Масла
Марка (Масла) Shell
Вид (Масла) Универсални
Разфасовка 0,400 кг
Тип (Масла) Греси

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

БЪДЕТЕ В ЧАС с новостите